Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Butan

Prodaje se nekretnina u Butanu

Butan je budističko kraljevstvo u istočnoj Himalaji i poznato je po samostanima, tvrđavama (ili dzong-u) i spektakularnim pogledom koji se kreću u rasponu od suptropskih ravnica do strmih planina i njihovih dolina. Himalajski vrhovi poput Jomolharija, visine 7326 m, popularno su odredište ljubitelja planinarenja. Manastir Paro Taktsang, poznat i kao Tigrova tana, sagrađen je nadvisokom stranom planine na šumi doline Paros.

Butan na sjeveru graniči s Tibetom (Kinom), a na jugu s Indijom.

Thimphu je glavni grad i najnaseljeniji grad Butana, glavni grad okruga kojem je dao ime. Nalazi se u središnjem zapadnom dijelu zemlje. Grad je izgrađen u smjeru sjever-jug, u zapadnom dijelu doline koji je formirao Raidāk i treći je glavni grad na svijetu po nadmorskoj visini.

Thimphu i još nekoliko velikih gradova Butana su osjetili manjak kuća za iznajmljivanje, ali i nedostatak imovine na prodaju u Butanu. To je zbog sve veće dostupnosti zaposlenja i vidjeli su ljudi iz čitavih 20 Dzongkhaka kako migriraju u mjesta poput Thimphua, Pheuntsholinga, Gelephua itd.

Prvo, u Thimphu gradu nije moguće pronaći smještaj za iznajmljivanje. Vjerojatnost je bolja u područjima kao što su Babesa (jug), Taba (sjever) i druga pogranična područja.

Ako vas zanima nekretnina za prodaju u Butanu, ovo bi mogao biti dobar trenutak za kupnju jer se ugostiteljska industrija u Butanu raspada, posebno u i oko glavnih atrakcija, poput Tigrovog gnijezda, prekrasnog Džonga, divljeg pogleda na veličanstvene doline i naravno, zbog lakoće pristupačnosti.

 

Ako želite kupiti nekretninu na prodaju u Butanu, Paro je najbolji grad u kojem živite zbog puno razloga: pristup Međunarodnoj zračnoj luci, puno kvalitetnih hotela i restorana u gradu i oko njega, bliža blizina Thimphua, masivni razvoj za turizam i srodne industrije i poduzetništvo bum za mala poduzeća / kuće i samoodrživa poduzeća.

Dakle, ako želite preseliti i kupiti nekretninu na prodaju u Butanu, sada je pravi trenutak.

  •  
    Prelazak u Butan. Emigranti i žive u Butanu.

      Nastavljajući analizu sugestivnih zemalja na svijetu, gdje je moguće premjestiti se u potpuni spokoj i lakoća, bili smo doslovno očarani jedinstvenom stvarnošću takve vrste. Budističko kraljevstvo smješteno na istočnoj Himalaji, poznato u cijelom svijetu po ugledu na spektakularne znakove pr ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 4913

Prodaja 3 sobe, Butan, Thimphu, Thimphu, center

662,402.40HRK
Prodaja
3 sobe

166 m²
Kuća se prodaje potpuno opremljena, uključujući bijelu robu, zavjese, dnevni boravak i spavaće sobe. Objekt ima oslikanu završetku, a gradnja je završ...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB